Tag "апел за помош"

Врати се на почетна
Свет

АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА НИКОЛА ДОКИЌ

Драги хумани пријатели, Роден сум во 1988 година, а во 2007 година ми е дијагностицирана болеста morbus hodgkin lymphoma (рак на лимфните жлезди). Од тогаш до денес трае мојата борба со