Tag "Антун Циримотиќ"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов служеше света Литургија за покојниот монс. Циримотиќ

По повод шест месеци од смртта на монс. Антун Циримотиќ бискупот Стојанов служеше света Литургија, а денес во 18.00 часот ќе се служи и во Скопската катедрала.