Tag "Амстердам"

Врати се на почетна
духовнитекстови Македонија Размислување

Амстердам: Жена – Мајка на сите народи

Од 1945 до 1959 година Блажена Дева Марија се објавила во Амстердам на Ида Пеердеман. Се претставила на 11 февруари 1951 година: Јас сум ЖЕНА – Марија – МАЈКА НА