Tag "Амазониија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Домородните народи имаат голема надеж од Синодата за Амазонија

На брифингот за новинари одржан на 24 октомври 2019 година, а по повод Синодата за Амазонија претставници на домородните народи истакнаа дека оваа синода за нив е надеж, затоа што