Tag "Аве Марија"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата за ТВ2000: Марија не може да биде мајка на корумприани

Молитвата за корумпираните е за да ги раздрма некој потрес за да сфатат дека светот не започнал со нив и нема да заврши со нив – рече папата Фрањо во