Јужен Судан

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата повика на молитва за Апостолското патување во Африка

Два дена пред патувањето во Демократска Република Конго и Јужен Судан, Папата им се заблагодари на сите кои работат на подготовката на тоа долго посакувано патување и истакна дека таму