Archive

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Прекинете ја тишината, надминете го стравот

Прекинете ја тишината, надминете го стравот – ги поттикна папата Фрањо верниците за време на пасхалното бдение во базиликата Свети Петар за време на кое крсти осум возрасни катекумени.