Порака на Папата на Твитер

Порака на Папата на Твитер

Великиот пост е патување кое го вклучува целиот наш живот, целото наше битие. Тоа е време за преиспитување на патот по кој одиме, за пронаоѓање на оној кој нѐ води дома и повторно откривање на нашиот длабок однос кон Бог од што сѐ зависи, порача папата Фрањо во твитер пораката на 9 март.

 

 

Категорија: Ватикан, Вести

За авторот