Одмори се во Исусовата присутност

Одмори се во Исусовата присутност

СРЕДА 9 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА

Матеј 11,28

„Дојдете при Мене сите изморени и обременети и Јас ќе ве успокојам“

Категорија: Вера, Духовност

За авторот