Најава: Во Струмица ќе се одржи Holywin – светоста победува

Најава: Во Струмица ќе се одржи Holywin – светоста победува

Во недела 31 октомври 2021 година со почеток во 17.00 часот младите од парохијата „Раѓање на Свети Иван Крстител“ – Струмица организира молитвено заедништво насловено: Holywin – светоста победува!

Програмата ќе биде анимирана од млад

ите од парохијата, а ќе има Обожавање на светата Причест, молитвено дружење со избрани светци, заедничко гледање на филм со христијанска содржина и дружење. За учество во молитвата годините не се важни. Потребно е само да сакате да го славите Бог и да ја понесете вашата молитвена накана! – порачуваат младите.

Ватикан њуз/к.мк

 

Категорија: Вести, Македонија

За авторот