Гевгелија: Слушенете ја Деветницата за подготовка на Божиќ

Гевгелија: Слушенете ја Деветницата за подготовка на Божиќ

Празникот Рождество Христово е „пред врата“! Ако не сте успеале до сега во времето на божиќниот пост да се „концентрирате“ и духовно да се подготвите за Рождеството Христово, тоа може да го сторите и преку Деветницата која започнува да се моли од денес.

Слушнете ја оваа древна молитвена подготовка која ја молат о. Димитар Ташев и сестрите Евхаристинки во Гевгелија.

Категорија: Вера, Духовност

За авторот