Бискупот Стојанов се сретна со градоначалникот Шилегов

Бискупот Стојанов се сретна со градоначалникот Шилегов

На 8 мај 2018 година Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија, монс. д-р Киро Стојанов се сретна со градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов.

Соговорниците разговараа за прашања кои се поврзани со Католичката црква на подрачјето на град Скопје, како и за културно духовната  манифестација „Денови на света Мајка Тереза“, кои се одржуваат од 3 до 5 септември.

к.мк.

Категорија: Вести, Македонија

За авторот