Tag "Church in Aid"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Црквата во Македонија дел од молитвената иницијатива „Милион деца молат за мир“

Папската фондација Church in Aid ја внесе Црквата во Македонија во мапата каде се прикажуваат местата во светот каде ќе се одржува меѓународната молитвена иницијатива насловена „Милион деца молат Света