Tag "25 години"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Света Миса по повод сребрениот Јубилеј на Македонски Каритас

На 27 ноември 2016 во катедралата „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје, на првата Адвентска недела, свечената Евхаристија по повод прославата на 25 годишното постоење и делување

Вести Македонија

Македонски Каритас прослави 25 години од своето постоење

На 26 ноември 2016 година во катедралата „Пресвето Срце Исусово“ со свечена академија беше прославена 25 годишнината од постоењето на Македонски Каритас.