Tag "2019"

Врати се на почетна
Вера Проповеди

Порака на папата Фрањо за Мисиската недела 2019

Крстени и пратени: Христовата Црква за мисијата во светот

Ватикан Вести

Активности на папата Фрањо за 2019: Посета на Македонија

Апостолски патувања во Обединетите Арапски Емирати, Мароко, Бугарија и Македонија, Светска средба на млади во Панама, состанок со претседателите на епископските конференции во февруари, Епископска синода за Амазонија во октомври