Tag "цивилни власти"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата во Монголија: Средба со граѓанските власти и дипломатскиот кор

Во својот прв јавен говор во Улан Батор за време на средбата со властите и дипломатскиот кор во Државната палата, на кој му претходеше церемонија за добредојде во подножјето на

Ватикан Вести

Папата предупреди на идеолошката колонизација

Како дел од „покајничкото ходочастие“ во Канада, во средата на 27 јули во Квебек, папата Фрањо се сретна со граѓанските власти, дипломатскиот кор и претставниците на домородното население и во