Tag "Хрватска матица за иселеници"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов во посета на Хрватската матица за иселеници

Во четврток 21 септември 2017 година, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија