Tag "Фален да си“"

Врати се на почетна
Ватикан

„Laudato Sii“ – новата енциклика на папата Фрањо

Во средината на јуни ќе биде објавена новата енциклика на папата Фрањо „Laudato Sii“ која се занимава со еколошките проблеми и односот кон околината.