Tag "Себастијан Францис Шо"

Врати се на почетна
Вести Свет

Одржан форум на азиските епископи за мир на Корејскиот полуостров

Азиските кардинали и епископи се состанаа во саботата на 1 септември во Јужна Кореја на третиот „Форум за мир на Корејскиот полуосторов“. Темата на овогодинешниот форум гласеше „Човековото достоинство и