Tag "Светски ден на бегалци и мигранти"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо го промени датум за одржување на Светскиот ден на мигранти и бегалци

Папата Фрањо го промени датум за одржување на Светскиот ден на мигранти и бегалци по молба на повеќе Епископски конференции, објави на 20 ноември 2018 година Канцеларијата за печат при

Ватикан Вести

Одделот за мигранти и бегалци организира медиумска кампања

Одделот за мигранти и бегалци при новата Дикастерија за промовирање на целосен развој на човекот