Tag "света Агнеза"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

На Папата му се претставени јагнињата од кои ќе се исткајат палиуми

Во капелата Папа Урбан VIII во Ватикан, претпладне на 21 јануари 2017 година на Папата

Ватикан

Папата благослови јагниња на празникот света Агнеза

На 21 јануари 2016 година во капелата Урбан VIII Папата благослови две јагниња, благословени на празникот света Агнеза. Нивната волна ќе биде искористен