Tag "Салерно"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Порака на папата Фрањо за 72-та Национална литургиска недела

Во Салерно, Италија во понеделник на 22 август 2022 година е отворена 72-та Национална литургиска недела. Иницијативата ја промовира Центарот за литургиски активности, а кардиналот Пиетро Паролин во името на