Tag "приватност"

Врати се на почетна
Колумни

Како да го заштитиш своето достоинство и приватноста на социјалните мрежи?

Не мора да бидеме дипломирани психолози за да сфатиме што зборуваат објавите на социјалните мрежи за нечиј карактер, без разлика дали се изразени со кратки реченици, долги размислувања, со слика