Tag "Пленарното собрание на Папскиот совет за култура"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Вистинскиот хуманизам значи вреднување на човекот и неговото достоинство

„Во услови на пандемија, не ни требаат само економски програми или нови рецепти против вирусот, туку и нова човечка перспектива заснована на Божјата објава“, истакна Светиот Отец на членовите на