Tag "Недела за животот"

Врати се на почетна
Свет

Португалија: „Недела за животот“

„Да се ​​грижиме за животот. Земјата е нашиот дом“: под ова мото од 15 до 22 мај во Португалија се одржува „Неделата за животот“, организирана од епископска комисија за лаици