Tag "навестување на Евангелие"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо: Јаслите не потсетуваат на тоа што навистина е Божиќ

Примајќи ги на аудиенција претставниците на општините кои донираа божиќна елка и јасли за Плоштадот свети Петар, Папата потсети на потребата да се донесат ефективни одлуки за заштита на нашиот