Tag "Меѓународниот ден за борба против расната дискриминација"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо: Секое дете има право на прифаќање, љубов и грижа

Твитер пораките упатени од Твитер профилот на Папата во недела 21 март 2021 година се посветени на Светскиот ден на лицата со Даунов синдром и Меѓународниот ден за борба против