Tag "Медитеранот како граница на мирот“"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Апел на Папата за Сирија

Од Бари Папата во пладневниот наговор упати апел за Сирија, повикувајќи ја меѓународната заедница и конфликтните страни да го слушнат плачот на најмалите.