Tag "Леонардо ди Каприо"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата го прими актерот Леонардо ди Каприо

Папата Фрањо во четврток 28 јануари 2016 година во аудиенција го прими познатиот актер Леонардо ди Каприо. Актерот на Папата му подари книга од холандскиот ренесансен сликар Хиеронимус Бош