Tag "кармелиќанка"

Врати се на почетна
Вера Сведоштва

Света Тереза Авилска

„Нека ништо не те збунува, ништо да не те уплаши! Сѐ поминува; Бог не се менува – останува секогаш ист. Трпеливоста сѐ постигнува.