Tag "кардиналот Пиетро Паролин"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папскиот државен секретар во август во Арс и Лурд

Папскиот држжавен секретар кардиналот Паролин ќе отпатува на 4 август во светилиштето во Арс по повод празникот на свети Иван Марија Вианеј, а потоа во светилиштето во Лурд, на 15