Tag "Директориум за катехеза"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Претставен нов Директориум за катехеза

Претставувајќи го новиот Директориум за катехеза претседателот на Папскиот совет за промовирање нова евангелизација Рино Физикела истакна дека целта не е светата Тајна, туку вклучување во животот на христијанските заедници.