Tag "Дикастеријата за промовирање интегрален човеков развој"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: На човештвото му се заканува самоубиство

На човештвото му се заканува самоубиство – рече папата Фрањо зборувајќи за заканите од нуклеарното оружје, во текот на посетата на седиштето на Дикастеријата за промовирање интегрален човеков развој.