Tag "Бандиќ"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов го прими градоначалникот на Загреб Бандиќ

На 7 декември 2016 година Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија, монс. д-р Кро Стојанов