Твитер порака на папата Фрањо: Господ е близок до оние, кои се чувствуваат изолирано и осамено

Твитер порака на папата Фрањо: Господ е близок до оние, кои се чувствуваат изолирано и осамено

Господ е свесен за сè што поминавме во ова време. Близок е до секој што се чувствува изолирано и осамено, чувства кои се сѐ поизразени за време на пандемијата. Тој не е рамнодушен на тоа, истакна папата Фрањо во Твиетр порака на 23 јули, користејќи го официјалниот хаштаг за Светскиот ден на баби, дедовци и стари лица.

Ватикан њуз/к.мк

Категорија: Ватикан, Вести

За авторот