Струмица: Света Бројаница за болните од коронавирусот

Струмица: Света Бројаница за болните од коронавирусот

Со мотото „Молете се еден за друг, за да се исцелите“ (Јаков 5,16) во вторник 24 август 2021 година со почеток во 19.00 часот пред статуата на Пресвета Богородица во дворот на црквата „Раѓање на Свети Иван Крстител“ во Струмица ќе се моли света Бројаница за сите болни, посебно за болните од коронавирусот.

Светата Бројаница ќе биде пренесувана во живо на Facebook профилот на парохијата KatolickaCrkva Ivan Krstitel Strumica

Категорија: Вести, Македонија

За авторот