Преносите од Страстната седмица на Радио Марија ќе бидат пренесувани и на Католици.мк

Преносите од Страстната седмица на Радио Марија ќе бидат пренесувани и на Католици.мк

Католици.мк ги информира своите читатели дека на својата интернетска страница и facebook профилот ќе ги преземе и пренесува од Радио Марија богослужбите во Страстната седмица, кои ќе бидат преесувани од повеќе парохии.

кликнете на фотографијата за да ја зголемите

Категорија: Македонија

За авторот