Најава: 10 години од „заминувањето“ на Кјара Лубик

Најава: 10 години од „заминувањето“ на Кјара Лубик

По повод десетата годишнина од „заминувањето“ на Кјара Лубик, основоположничката на Движењето на Фоколарите, во среда, 14 март 2018 година, во Скопската катедрала „Пресвето Срце Исусово“ со почеток во 18.00 часот ќе се служи света Миса, која ќе ја предводи монс. д-р. Киро Стојанов, Скопски бискуп и Апостолски егзарх во македонија  .

По неа ќе следи кратка програма во Спомен куќа на Мајка Тереза со почеток во 19.00 часот.

к.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот