Најава: Епископот Стојанов ќе служи света архиерејска Литургија во Струмица по повод Светскиот ден на болни

Најава: Епископот Стојанов ќе служи света архиерејска Литургија во Струмица по повод Светскиот ден на болни

По повод Светскиот ден на болни, на 9 февруари 2020 година со почеток во 10.30 часот Н.В.П. монс. д-р Киро Стојанов ќе служи Света архиерејска Литургија во Катедралната црква „Успение на Пресвета Богородица во Струмица.

к.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот