Најава: Благослов на возобновеното светилиште „Мајка Божја Утешителка “ во Паљурци

Најава: Благослов на возобновеното светилиште „Мајка Божја Утешителка “ во Паљурци

Во недела 20 мај 2018 година со почеток во 17.30 часот ќе биде благословено возобновеното светилише „Мајка Божја Утешителка “ во Паљурци.

Благословот ќе го изврши Н.В.П. д- р Киро Стојанов во заедништво со свештеници од Апостолскиот езгархат во Македонија и Скопска бискупија.

к.мк

 

Категорија: Вести, Македонија

За авторот