Мајка Тереза: Ако некогаш станам светица…

„Ако некогаш станам света – ќе бидам потполно светица на ‘темината’. Постојано ќе бидам отсутна од небото – за да би им палела свеќи  на оние кои на земјата се во темнина.“

к.мк

Не е дозволено преземање на оваа содржина или делови од неа за понатамошно користење во печатена, дигитална или било која друга форма на умножување без писмена дозвола од редакцјата на Католици.мк

За авторот