(Видео) Разговор со протојереј ставрофор отец д-р Зоран И. Стојанов

(Видео) Разговор со протојереј ставрофор отец д-р Зоран И. Стојанов

Во пресрет на празникот Свети Петар и Павле, Радио Марија разговара со отец Зоран И. Стојанов, ректор на светилиштето во Паљурци и директор на Македонски Каритас за важноста на Паљурци за македонскиот народ и за активностите на Македонски Каритас. Разговорот го водеше о. Гоце Костов, парох и директор на Радио Марија.

Категорија: Вести, Македонија

За авторот