Tag "Јубилејна света година"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Монс. Физикела за мотото за јубилејот 2025 година – „Поклоници на надежта“

На 3 јануари 2022 година, папата Фрањо го одобри мотото за Јубилејната света 2025 година во аудиенција со претседателот на Папскиот совет за нова евангелизација, монс. Рино Физикела.