Tag "Јоаникиј Ракотински"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов се помоли пред моштите на свети Јоаникиј Ракотински

Во четврток 28 септември 2017 година, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија,