Tag "Роман Миз"

Врати се на почетна
Вести Свет

Почина отец Роман Миз

Отец Роман Миз почина на 13 ноември 2017 година во Нови Сад, а неговиот погреб ќе се изврши на 18 ноември 2017 година во Руски Крстур.