Tag "прогонство во бели ракавици"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Оние кои сакаат војна треба да се свртат кон дијалог и мировни проекти

Во обраќањето по молитвата Ангел Господов во недела 30 јуни 2024 година, Папата го повика Пресветото Срце Исусово да допре до срцата на оние кои водат војни. Потоа ги охрабри