Tag "принц Алберт II."

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата во аудиенција го прими принцот Алберт II. и принцезата Шарлин

Средба на принцот Алберт II. и принцезата Шарлин со Папата, кој ги прими во Апостолската палата во Ватикан, траеше околу половина час.