Tag "примопредавање"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Новиот директор на Радио Марија Македонија ја презеде должноста

Досегашниот директор монс. Антун Циримотиќ го наследи о. Гоце Костов, парох во Струмица и одговорен уредник на интернет страницата Католици.мк.