Tag "Пол Карам"

Врати се на почетна
Вести Свет

Либанскиот Каритас предупредува за криза во земјата

Како може да се зборува за мир, кога во регионот се поттикнуваат војни? Кои се последиците од конфликтот во Сирија, Ирак, Либија, Јемен? Само мртви, омраза и насилство рече за