Tag "плодови на Светиот Дух"

Врати се на почетна
Свет

Дали го примивте Светиот Дух? (Ив 15, 26-27; 16, 12-15)

Многумина го чувствуваат во себе делувањето на Светиот Дух и во Црквата и во секојдневниот живот. Тоа не се бајки од минатото, туку нашата вера.